Finansiering af aktiver

Virksomheder i vækst har ofte brug for at investere for at følge med efterspørgslen. Det kan være i et nyt produktionsanlæg, varelager eller et helt nyt it-system. Som mindre eller mellemstor virksomhed har man sjældent selv kapital til den type investeringer. Derfor kan et fleksibelt erhvervslån være den rigtige løsning.

 

Entreprenør- og byggemateriel

Har du en entreprenørvirksomhed, skal du måske investere i maskiner og andet byggeudstyr i form af gaffeltrucks, kraner, betonblandere, komprimerings- eller gravemaskiner. Det er ofte en dyr investering. Det kan også være, at du har et murerfirma og står over for et stort projekt og har brug for at få finansieret materialer, værktøj og stillads. Eller du er VVS’er og mangler nye pumper og svejseapparater? Ja, så kan det måske betale sig at søge finansiering gennem os.

Arbejdsbiler eller arbejdsvogne

Er du afhængig af din bil? Uanset om du er elektriker, landmåler, entreprenør eller noget helt fjerde, har du sikkert din bil eller måske lastvogn som et uundværligt arbejdsredskab. Hvis du står overfor en udskiftning eller har brug for en ekstra arbejdsbil, kan det være en stor investering, som det giver god mening at få finansieret ved et lån.

IT og teknisk udstyr

Vi vil også gerne være med til at finansiere dine investeringer i it- og teknisk udstyr. Det kan være udstyr, som du skal bruge, når du fakturerer, eller det kan være nye computere, printere eller mobiltelefoner. Det kan også være, du har brug for et GPS-system til dine lastbiler eller et nyt alarmsystem til lageret. Eller du har behov for at få dækket udgifterne til digitale licenser, økonomi- og journalsystemer, ordresystemer, udvikling af webshop og lignende.

Varelager

Det kan koste mange penge, når varelageret skal udvides, fordi efterspørgslen stiger. Det kan som virksomhed være en udfordring at finansiere, når der også skal være penge til at klare den daglige drift.

 
Forrige
Forrige

Finansiering af ejendomme

Næste
Næste

Finansiering af likviditet